ΑΕΚ – Betsson δράσεις και Κολόμ

Κομβική η αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με Προμηθέα, αύριο (Δευτέρα, 23/05, 20:00), για την πορεία της στη BasketLeague, και η παρουσία του κόσμου κρίνεται επιβεβλημένη.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης, όμως, όλοι όσοι προσέλθουν στα Άνω Λιόσια θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι:

-Θα ζήσουν μία συναρπαστική εμπειρία, αφού κοντά στην ομάδα μας, από τις 18:00, θα βρεθεί το BetssonBus. Το ειδικά διαμορφωμένο BetssonBus θα είναι δίπλα στους θεατές, με μουσική, μπόλικο κέφι και πολλά και πλούσια δώρα, στην αρχή, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης βεβαίως, αλλά και στο τέλος της.

-PromoGirls θα διανείμουν στις φίλες και στους φίλους της ΑΕΚ, που θα εισέρχονται στο Γήπεδο «clapbanners» καθώς και συλλεκτικά t-shirtsAEK – Βetsson, που πρέπει να φορέσουν οι οπαδοί μας για να μονοπωλήσει ένα χρώμα τις εξέδρες του «Παλατιού» μας.

-Τα PromoGirls, επαγγελματίες χορεύτριες, θα δώσουν τη δική τους παράσταση και στη διάρκεια της αναμέτρησης εντός της αρένας.

Τέλος, οι φίλες και οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει έτσι ή αλλιώς να προσέλθουν έγκαιρα στο Γήπεδο, καθώς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, μετά την παρουσίαση των πεντάδων, πρόκειται να βραβευτεί ο Κίνο Κολόμ.

Ο διεθνής Ισπανοανδορρανός γκαρντ της «Βασίλισσας» κατέρριψε το ρεκόρ στις ασίστ σε μία σεζόν στην ιστορία του επαγγελματικού μπάσκετ, έπειτα από 29 χρόνια, και όλοι μαζί οφείλουμε να του αποδώσουμε τα εύσημα.

ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ…

 
H διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται… 

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10,15, 20, 25, 50, 100 ευρώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 18:00 έως τις 20:20. 

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. 

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο. 

– Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TicketmasterHellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα. 

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής: 

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

– Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.