ΑΕΚ BETSSON BC και SUNEL μαζί στη νέα εποχή

Η ΑΕΚ BETSSON BC και ο ενεργειακός όμιλος SUNEL ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της βιωσιμότητας, στα 100χρονα από την ίδρυση του ενδόξου Σωματείου μας.

Η ΑΕΚ BETSSON BC, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη μίας σημαντικής χορηγικής συνεργασίας με τον ενεργειακό όμιλο SUNEL.

Η «Βασίλισσα» και o ενεργειακός όμιλος SUNEL θέτουν ως στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικολογικής ευαισθητοποίησης στην κοινότητα.

Ο ενεργειακός όμιλος SUNEL αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον τομέα της ενέργειας, εστιάζοντας σε καινοτόμες λύσεις για την προώθηση της βιωσιμότητας και τη οικολογικής αειφορίας. Μέσω της χορηγικής συνεργασίας με την AEK ΒΕΤSSON BC, ο όμιλος SUNEL επιδιώκει να ενισχύσει τις προσπάθειες για τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος και να προωθήσει ένα βιώσιμο, οικολογικό τρόπο ζωής.

Ποιος είναι ο ενεργειακός όμιλος SUNEL

Ο ενεργειακός όμιλος SUNEL δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη, κατασκευή και διαχείριση ενεργειακών έργων για διεθνείς επενδυτές. Με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, περιλαμβανομένων της σχεδίασης, της κατασκευής και της λειτουργίας φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ενέργειας, καθώς και της εφαρμογής τεχνολογικών λύσεων για την ενεργειακή απόδοση και τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος, ο όμιλος SUNEL έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος στον τομέα της ενέργειας. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες επιτυχημένα ολοκληρωμένα έργα πίσω του, ο ενεργειακός όμιλος SUNEL συνεχίζει να επεκτείνεται και να καθιερώνει τη φήμη του σε παγκόσμιο επίπεδο ως ένας κορυφαίος παράγοντας στον χώρο της αειφόρου ενέργειας.

Δήλωση Προέδρου Sunel Group, κ. Κωνσταντίνου Ζυγούρα:

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη χορηγική μας συνεργασία με την ΑΕΚ BETSSON BC. Η SUNEL δεσμεύεται να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας και να συμβάλλει στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικολογικής ευαισθητοποίησης στην κοινότητα. Με αυτή τη συνεργασία, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές και να προωθήσουμε την κουλτούρα της βιωσιμότητας σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.»

Δήλωση μεγαλομετόχου AEK BETSSON BC, κ. Μάκη Αγγελόπουλου:

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την εναρκτήρια συνεργασία μας με τον ενεργειακό όμιλο SUNEL. Πρόκειται για μία σημαντική συμφωνία στο πλαίσιο πολλαπλών συνεργασιών ανάπτυξης για την ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC της νέας εποχής. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε την προσπάθεια για την προώθηση της βιωσιμότητας και της οικολογικής ευαισθητοποίησης. Μ’ αυτή τη συνεργασία, επιδιώκουμε να δώσουμε ένα παράδειγμα ως ομάδα και να εμπνεύσουμε τους φίλους μας ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμά μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον».