ΑΕΚ BC και Betshop.gr συνεχίζουμε μαζί…

Η επιτυχημένη και τροπαιοφόρος διαδρομή, καθώς και η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, επί δύο συναπτά έτη, είχε ως αυτονόητη εξέλιξη την ανανέωση της συνεργασίας.

Το Betshop.gr παραμένει ο Μεγάλος Χορηγός της Ομάδας μας, η οποία και την φετινή περίοδο θα διεκδικήσει τίτλους, όπως αρμόζει στην πανένδοξη Ιστορία της, αλλά και θα επιμείνει σε δράσεις με πρωταγωνιστή σταθερά τον άνθρωπο. 

Οι νέες συνθήκες στη ζωή μας και στον Αθλητισμό απαιτούν περισσότερο από ποτέ να είμαστε ανθεκτικοί και σε εγρήγορση. Για ακόμη μια σεζόν, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της εποχής θα είναι η δύναμή μας, η οποία γίνεται ακόμα πιο μεγάλη όταν στο πλευρό μας βρίσκονται θερμοί υποστηρικτές των προσπαθειών μας, όπως το Betshop.gr.

Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πάντα πράξη.

Παραμένουμε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία μας, θα συνδυαστεί με ακόμη περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα στο μονοπάτι που βρίσκεται μπροστά μας.

Δηλώνουμε δυναμικά το παρόν μαζί με το Βetshop.gr ως Μεγάλο Χορηγό, θέτοντας υψηλούς στόχους για τη νέα αθλητική σεζόν, έτοιμοι όχι μόνο να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις, αλλά και να πανηγυρίσουμε μαζί με όλους ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.