H Διεύθυνση Επικοινωνίας & ΜΜΕ της ΑΕΚ BC ενημερώνει:
Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 17:00, στο πλαίσιο του 2ου ημιτελικού της Stoiximan GBL δεν θα ισχύσουν οι ετήσιες διαπιστεύσεις των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε.
Για όλους όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στη SUNEL Arena θα ισχύσει λίστα προκειμένου για την έκδοση Day Pass (ημερήσια διαπίστευση).
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που δεν είναι κάτοχοι ταυτοτήτων ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ ή άλλων δημοσιογραφικών Ενώσεων θα πρέπει να αποστείλουν αίτημα έως και την Πέμπτη (28/05, 16:00) στο press@aekbc.gr.
Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι (κάτοχοι ταυτοτήτων ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ ή άλλων δημοσιογραφικών Ενώσεων) μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους για την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις, αλλά για να έχουν εξασφαλισμένη θέση στα θεωρεία, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν απαραιτήτως τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο:
ΜΜΕ:
Αριθμός ταυτότητας ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ ή άλλης δημοσιογραφικής Ένωσης του αιτούντος ή του αρχισυντάκτη του Μέσου του αιτούντος:
Τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας:
*Τα αιτήματα, που θα αποστέλλονται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής δεν θα γίνονται αποδεκτά.
**Σε περίπτωση μη αποδοχής του αιτήματος θα αποσταλεί απάντηση στο email επικοινωνίας του ενδιαφερομένου έως την Παρασκευή (29/05).
