Συνέντευξη Τύπου για τις Legends Suites

H AEK Betsson BC και η SUNEL ενημερώνουν, ότι θα τιμηθεί ξανά η Ιστορία μας.

Τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2025, θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια των Legends Suites. Στο πλαίσιο αυτό, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Βetsson BC, κ. Μάκης Αγγελόπουλος και ο CEO της SUNEL Group, κ. Κωνσταντίνος Ζυγούρας, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα «Φαίδων Κωνσταντουδάκης» της SUNEL Arena, στις 13:00.

Υπενθυμίζεται, ότι οι VIP Σουίτες έχουν πάρει τα ονόματα των μελών της εμβληματικής βασικής πεντάδας της «Βασίλισσας», του 1968 (Γιώργος Αμερικάνος, Γιώργος Τρόντζος, Χρήστος Ζούπας, Στέλιος Βασιλειάδης, Αίας Λαρεντζάκης), του αείμνηστου Γιώργου Μόσχου, του αρχηγού των «Μοϊκανών», Μηνά Γκέκου, καθώς και του κορυφαίου προπονητή μας, Ντράγκαν Σάκοτα.

Μετά τη Συνέντευξη θ’ ακολουθήσει γεύμα και ξενάγηση στους χώρους. 

Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., και οι φωτορεπόρτερ, που επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση θα πρέπει ν’ αποστείλουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 23 Μαΐου 2025, στις 12:00, στο press@aekbc.gr.